avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO dupa CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO dupa CCC

Buna ziua
Avem o salariata in CCC, care urmeaza sa revina in activitate anul viitor si pretinde ca pentru perioada cat a fost in ccc urmeaza sa beneficieze de Concediu de odihna, odata revenita in activitate!?
CCC nu suspenda raporturile de munca? cum ar putea beneficia de CO?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 1 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru perioada cat a fost in CCC nu se beneficiaza de concediu de odihna.

CCC nu intra in categoria concediilor medicale si , prin urmare, afecteaza durata concediului de odihna.

Art.145 C.mun.
...
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
...


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna divele divele O salariata care-si reia activitatea la data de 01.05.2016 dupa concediu crestere copil , care are o vechime de 10 ani in munca, la cate zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in legatura cu concediu de crestere copil. am fost ... stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, In legatura cu concediu de crestere copil. Am fost informat de angajator ca pe perioada de concediu, nu se calculeaza si zile de concediu ... (vezi toată discuția)