elga50 a scris:
Mda, ma retrag din discutie. Fie sunt batuta-n cap de nu reusesc sa fac conexiunile intre idei, fie nivelul meu de instruire este mult inferior de nu ma pot concentra sa citesc un citat de la un cap la altul sau alt motiv, nici nu mai conteaza care......
.............
Trebuie sa recunosc, sunt depasita ......:(
Educatia prin invatatura.... si informatie in domeniu.:)
Aceasta ar fi solutia finala pentru a intelege .
Se poate remedia si aceasta numai prin Educatia prin studiu.
-doar pe cine il preocupa si intereseaza aceasta dezbatere-
Fiecare are un hoby ....pentru o placere deosebita extraprofesionala.
Depinde de domeniu....de interes si de timp....
In ziua de astazi...timpul este prea scurt pentru a ne permite sa citim....sa scriem....ori sa comunicam /discutam arta,cultura,civilizatia ....noastra ori cea contemporana.
Trimiterile ori asocierile cu alte popoare ori tari....arata clar ca si tara noastra a primit influientele cutumelor pe care le practica in prezent ori le-a folosit vreodata.
Virtualul,inseamna informare,interese pertinente- pe care le dezbatem in vederea cunoasterii- .
Desi si in acest mod ne Educam.....:)
Cand Dv.oferiti un raspuns la subiectul deschis de un utilizator....care nu cunoaste ...ori este interesat de ceva anume.....ce faceti de fapt ????
Oferiti :
-o indicatie
-o parere personala
-faceti trimitere la ....legea....X....
-ansambalti problema cu legislatia in vigoare.
- faceti o interpretare la situatia creata.....
- oferiti o cale spre solutionare.
Deci....
iata cateva din actiunile pe care Dv. le intreprindeti fata de o persoana pe care nu o cunoasteti life....insa care v-a determinat involuntar sa-i oferiti un raspuns neconditionat.
Aceasta tot Educatie inseamna....
Ea vine pe calea comunicarii intre doua ori mai multe persoane in vederea gasirii unei solutii de a rezolva ceva prin educatie.
Modul cum te exprimi...Conteaza :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Atunci cand urmaresti altceva decat o continuare a unui subiect si divaghezi catre "ocolisur" asupra unui raspuns concret....
mai bine ...treci mai departe de subiect si antrenati-va intr-o discutie unde exista capacitatea educativa a informarii.
O propozitie ori o fraza in contradictoriu -de obicei - ca sa nu degenereze in polemica,trebuie sa fie formulata cu "stil diplomatic"-pentru a lasa si un loc de..."buna ziua">>>>>
Nimeni nu este perfect in stiinta si educatie.
Fiecare mai putem sa invatam ceva...unul de la celalalt....
Un schim de experienta nu strica niciodata.....
Nu se poate sa se intample acest fapt -in virtual mai ales - daca "cineva" care se crede ffff.superior si autocunoscator in toate.... (adica un geniu) te ataca prin cuvinte ori propozitii ambiguu create doar ca sa te determine sa nu o concurezi....
Eu,
am fost educata ...altfel....
I-am respectat intotdeauna pe cei cu care am conversat...indiferent de "rangul","functia"ori "demnitatea pe care au pretins ca o au....
pana la o limita.....ca sa-mi dau seama de capacitatea si scopul discutiei.
Daca conversatia lua o "deviere" de la subiect....incerc sa remediez si sa concretizez ca nu exista continuitate....
ori abandonez subiectul si...plec....
:sorry::sorry::sorry::sorry:
Sper ca m-am facut inteleasa ....macar acum.....
Pe acest site... majoritatea utilizatorilor au studii superioare....cel putin asa am constatat prin functiile prezentate la profil....
Deci.....nu cred ca nu se intelege ce inseamna Educatie.....
Ar fi cea mai Tare situatie dovedita ....ca un intelectual nu stie ce inseamna Educatie....:)):))
:sorry::sorry::sorry:
insa.....
:stunned::stunned::stunned:
si ma uimeste acest fapt.
:O:O:O:O:O:O
va multumesc ca mi-ati oferit posibilitatea de a intelege si eu ......cu cine discut in virtual.
Succes in tot ceea ce intreprindeti pe acest site
educativ :):):)
cu respect ,
rodica_post