avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nedumerire contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Nedumerire contestatie executare silita

Buna ziua!

Se da urmatoarea situatie: se primeste instiintare de la bej pt infiintarea popririi. Este specificat ca fiind creditor ULTIMO Portfolio Investment -atat - ( contract credit Provident din 2010 - datorie prescrisa).
In cadrul contestatiei - adauga si Provident la intimati sau doar Ultimo Portfolio si BEJ?
In plus, nr dosarului de executare din instiintare difera de cel de pe portalul instantei. "Eroare umana" sau pot exista 2 dosare diferite? (desi dosarul specificat pe instiintare NU EXISTA pe nici in portal).

Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: thomas2003 , utilizator 14:09, 5 Noiembrie 2017
Completare: ce are executatul silit e o adresa catre el si una catre angajator.

"Prin prezenta ..... s-a procedat la infiintarea popririi asupra veniturilor pe care le incasati de la tertul poprit bla bla".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita provident Joiana Joiana Buna ziua, am gasit astazi un plic de la biroul executorilor prin solicitarea creditorului urmaritor ultimo portfolio investment in legatura cu provident. Am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Proprire salar CostelM86 CostelM86 Buna seara! In 2013 am imprumutat niste bani de la Provident. Plateam mereu tot la 2 saptamani cum m-am inteles cu doamna respectiva. Toate bune pana cand am ... (vezi toată discuția)