avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

proprire salar

Buna seara! In 2013 am imprumutat niste bani de la Provident. Plateam mereu tot la 2 saptamani cum m-am inteles cu doamna respectiva. Toate bune pana cand am avut niste probleme si nu am mai putut achita ultimele 2 luni... La inceput au insistat cu telefoanele apoi am fost in strainatate si la intoarce nu am mai putut recupera nr respectiv. Si acum de 2 saptamani m-am trezit la locul de munca cu o hartie de la ultimo portfolio investment cu propire pe salar. Suma este foarte mare comparand cu cat mai aveam de platit atunci. Din ce am citit in foile acelea este o hotarare din aprilie....
Ce este de facut? Ma pot obliga sa platesc acea suma imensa? O sa am probleme legale?
Mentionez ca mi-am schimbat si domiciliul si numele intre timp (in urma casatoriei ) si nu am mai primit alte hartii sau hotarari de la Provident
Cel mai recent răspuns: Lavinia Oana , Avocat 10:26, 29 Mai 2019
Buna ziua,
In termen de 15 zile de la data la care ati luat cunostinta de inceperea executarii prin infiintarea popririi asupra salariului, se poate face contestatie la executare, daca intr-adevar exista motive de nelegalitate. Suma este mai mare decat cea care ramasese de plata intrucat au fost adaugate cheltuieli de executare. Atentie si la aceste cheltuieli. Unii executori isi pun niste cheltuieli excesive, in speranta ca nimeni nu le va contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita provident Joiana Joiana Buna ziua, am gasit astazi un plic de la biroul executorilor prin solicitarea creditorului urmaritor ultimo portfolio investment in legatura cu provident. Am ... (vezi toată discuția)
Nedumerire contestatie executare silita thomas2003 thomas2003 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: se primeste instiintare de la bej pt infiintarea popririi. Este specificat ca fiind creditor ULTIMO Portfolio ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)