avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

am si eu o problema ,mi-am dat demisia de la intai luna aceasta si angajatorul mi-a acceptat-o probl. e ca du pa o sapt s-au razgandit si imi tot spune de preaviz eu am zis de la inceput ca o sa stau o sapt la 8 ore ei acuma vor 2 sapt ce sa fac?
Perioada de preaviz este de 15 zile si trebuie sa va desfasurati activitatea curenta. A nu se confunda cu preavizul in cazul concedierii. Daca sigur angajatorul v-a acceptat demisia cu o perioada de preaviz mai mica este treaba lui, conditia sa fie specificata in demisie. Daca a fost o intelegere verbala, ati pierdut.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2009
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi putei spune daca am formulat bine o demisie????cei de la resurse o contesta dorin.brezoi dorin.brezoi Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz mai mare v_florina v_florina Buna ziua, Am urmatoarea situatie: angajatul isi depune demisia in care specifica data de la care CIM inceteaza, si totodata specifica: [i]\'perioada de timp ... (vezi toată discuția)
Zile comunicare decizie madelaine28 madelaine28 situatie: angajatul isi da demisia, scrie de preaviz in cererea de demisie. angajatorul accepta cererea, dar la mijlocul perioadei de preaviz vine cu decizia ... (vezi toată discuția)