avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Branșament electric comun întrerupt fără ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Branșament electric comun întrerupt fără înștiințare

Buna ziua o sa relatez pe scurt problema noastra avem bransament electric comun cu vecinul.In urma cu 2 zile fara sa primim nici o instiintare sau sa ni se ceara acordul au taiat bransamentul vechi si au facut unul nou, au intrerupt curentul pentru 4-5 ore.Echipa care a efectuat lucrarea sustine ca este provizoriu si ca trebuie sa ne facem bransament nou pe cheltuiala noastra.Este legal ce au facut, cum trebuie sa procedam?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:04, 10 Noiembrie 2017
Inteleg ca aveti curent electric in acest moment. Nu precizati in ce consta noul bransament. Firma de distributie energie electrica trebuie sa vina, pe cheltuiala sa, cu cablurile pana la limita proprietatii dvs. unde sa monteze un tablou de sigurante plus un contoar de curent. Contorizarea consumului se face individual si trebuiau sa monteze contoare pentru fiecare in parte. Intretinerea tabloului plus contoarul intra in sarcina firmei de distributie energie electrica.
Trebuie sa platiti cheltuielile aferente, de la contoar pana la consumatorii din incinta proprietatilor dvs., fiind necesar, probabil, sa separati niste circuite care in prezent sunt comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de locatari Axa04 Axa04 Buna ziua, Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie... Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)
Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)