avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme contoar gaze
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme contoar gaze

Buna ziua
Mi s-a înlocuit contoarul de gaze pentru verificare tehnica ,după verificare m-a chemat la sediul Distrigaz sa-mi spună ca sigiliu nu este de fabrica ,au apus ca trebui sa plătesc un prejudiciu de 12000 RON sau duce dosarul la judecată
Le-am transmis ca contoarul nu îl am in curte si nu am cunoștințe și prin urmare am solicitat sa anunțe poliția ,nu mai zic ca la 170 m2 am factura de gaze in jur de 1500 RON pe luna pe timp de iarna ,la care mi s-a spus ca nu are cum sa cheme poliția ca nu are nici o dovada ca cineva a schimbat sigiliul
Ce pot face in aceasta situație ?
Menționez ca persoana care m-a chemat era de la biroul recuperări creanțe.
Cel mai recent răspuns: Vcristian , utilizator 14:10, 9 Noiembrie 2017
Nu detineti document pentru instalarea si aplicarea sigiliului la contorul ridicat pentru verificare?
ynocentta a scris:

Nu detineti document pentru instalarea si aplicarea sigiliului la contorul ridicat pentru verificare?

Am doar document cu seria contoarului și data care s-a pus in funcțiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contoar gaz Vcristian Vcristian Buna ziua Mi s-a înlocuit contoarul de gaze pentru verificare tehnica ,după verificare m-a chemat la sediul Distrigaz sa-mi spună ca sigiliu nu este de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama mea a cumparat o garsoniera in anul 2019. urmand ... Erika Soll Erika Soll Buna ziua, mama mea a cumparat o garsoniera in anul 2019. Urmand sa isi faca contract de furnizare gaze. Afland ulterior ca acest control se efectueaza la ... (vezi toată discuția)
Instalarea centralei termice lavitahi lavitahi Buna ziua, M-am mutat recent intr-un apartament din bloc nou construit in Cluj-Napoca. De la 1 octombrie pana in 20 noiembrie nu am avut gaz metan fiind ... (vezi toată discuția)