avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingradire parcela teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingradire parcela teren intravilan

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in cazul in care o parcela, ce reprezinta o treime dintr-un teren intravilan, adiacent blocului in care locuiesc, as dori sa o ingradesc, care ar fi procedeul pe care at trebui sa il urmez, pentru a nu risca o amenda?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:00, 9 Noiembrie 2017
ar trebui sa aveti un drept asupra parcelei si o autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puz teren intravilan gabriel298 gabriel298 PUZ teren intravilan Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren intravilan, fara nici o intentie sa construiesc ceva pe acest terent care a fost cumparat ca ... (vezi toată discuția)
Reclamații din partea vecinilor cu privire la dimensiunile terenului Elena1991 Elena1991 Buna ziua! Dețin un teren intravilan cu o deschidere de 8,70 m pe care am obtinut autorizație de constructie pentru casa. Problema este ca unul din vecini a ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)