avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model de p-v predare -primire a unui apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model de p-v predare -primire a unui apartament

Buna Ziua!
Va rog san ma ajutati cu un model de proces-verbal de primire a unui aparatament intre persoane fizice. mulumesc mult
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 10:00, 9 Octombrie 2009
nu exista un model de p-v anume. aveti grija sa inserati in p-v starea in care se afla imobilul la data predarii. acelasi lucru trebuie sa fie consemnat si cu privire la bunurile mobile din dotarea apartamentului.
Multumesc, m-am gandit si eu la aceste lucruri, dar e mai bine sa imi mai zica cineva :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort dany1972 dany1972 Buna sera,am si eu o intrebare Dupa plecare mea la munca in strainatate sotia a parasit domiciliul a luat si fetita noastra cu ea a bagat divort si s-a si ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unei locuinte draftacristi draftacristi Buna ziua..Va urmaresc de mult timp si va admir pentru incercarea de a rezolva cat se poate multe probleme ale cetatenilor…si eu am dat multe raspunsuri ... (vezi toată discuția)
Predare imobil cu/fără bunuri mobile Nick9n Nick9n Bună seara! Vă solicit atenția cu o speță. Am cumpărat un apartament negociat cu vânzătorul cu bunurile din el. In contract de v-c nu am menționat ... (vezi toată discuția)