avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizații trebuie pentru o spălătorie auto?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizații trebuie pentru o spălătorie auto?

Ce autorizați trebuie pentru o spălătorie auto si cat ma costa sa le faca cineva fara sa umblu eu va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:38, 10 Noiembrie 2017
Trebuie sa inregistrati o firma la Registrul comertului unde depuneti autorizatia de la primarie (pentru spatiu/ constructie, etc.) si completati declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale din punct de vedere ssm, mediu, sanitar, sanitar-veterinar, etc., sa obtineti certificatul de inregistrare firma si certificate constatatoare pentru fiecare din declaratiile pe propria raspundere facute. Trebuie sa declarati apoi activitatea la ANAF pentru plata impozite si taxe, sa inregistrati la ITM contractele individuale de munca pentru salariati.
Inainte de punerea in functiune trebuie sa cititi ce ati declarat pe propria rapsundere si sa realizati in firma/ in teren. Puteti fi verificat de catre institutiile statului si primi amenzi contraventionale consistente pentru nerealizare prevederi legale.
In plus trebuie sa obtineti aviz/ autorizatie de functionare de la ISU-psi.
Puteti contacta o firma specializata (gasiti pe internet, in judetul dvs.) care sa plimbe hartiile, dar aportul dvs. personala trebuie sa existe. Fiecare firma are tarifele ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare spalatorie cisterne auto ioanciorba ioanciorba Buna ziua. Poate sa imi spuna cineva de ce acte am nevoie pentru o spalatorie auto de cisterne ? (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o spalatorie mobila. alexicb alexicb Buna ziua, doresc sa imi fac o spalatorie mobila, care vine la tine acasa sa iti spele masina. Nu o sa folosesc apa, o sa fie solutii care se sterg, adica nu ... (vezi toată discuția)
Aviz psi,dsp,dsv vadikat vadikat mi-am infiintat un punct de lucru,are pana in 20mp spatiul util si as vrea sa stiu daca este necesar PSI.. (vezi toată discuția)