avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere 2 limbi
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere 2 limbi

Buna ziua,pot sa traduc in limba romana un document bancar scris in limba engleza dar este stampilat si legalizat in limba araba.nu stiu cum sa fac,continutul in engleza dar stampila bancii si externe in limba araba .pot sa traduc direct im romana tot continutul sau fac 2 sau nu se poate deloc.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:43, 14 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Spuneti-ne daca sunteti traducator autorizat pentru una sau cele doua limbi pe care le mentionati.... nu se intelege daca in continutul textului despre care vorbiti exista elemente importante in limba araba sau pot fi ignorate ca si continut....
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ªtampila traducãtor - text în funcþie de limbi autorizate RebekkaZ RebekkaZ Buna ziua! Am obtinut autorizatia de traducator pentru limba engleza in 2011. Dupa anumite \\"indicatii\\", mi-am deschis PFA, mi-am facut stampile, etc ... (vezi toată discuția)
Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator C_B C_B Buna ziua, V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o serie de clarificari privind autorizatia de traducator pe care am obtinut-o in urma cu o ... (vezi toată discuția)