avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Optiuni binare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Optiuni binare

Buna seara,

Vreau sa va intreb, daca am investit pe un site de optiuni binare suma de 2000$ si am pierdut iar apoi am investit suma de 1000$ si am castigat, facand o retragere de 1700$, este necesar sa platesc impozit?

Un amic mi-a spus ca daca suma castigata nu depaseste suma investita nu este necesar sa platesc impozit pentru ca eu tot pe minus sunt si ca ar fi o lege care stipuleaza asta.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:19, 12 Noiembrie 2017
Daca ati fi facut profit, ar fi trebuit sa platiti impozit. Pentru pierderi (daca am inteles bine) nu se plateste impozit.
La pariuri, daca depozitezi 500 si retragi 200 platesti impozit,
poate asa este si aici.
tgeorgescu a scris:

Daca ati fi facut profit, ar fi trebuit sa platiti impozit. Pentru pierderi (daca am inteles bine) nu se plateste impozit.

Tehnic, binarele sunt investitii (jucat la bursa, nu pariuri). De ex. a cumpara actiuni Microsoft este considerat investitie, nu joc de noroc.
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venituri din optiuni binare on64 on64 Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoarstra daca nu va suparati, sa imi replicati, eu fiind intr-o dilema cu demersurile pentru a plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)