avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine și în ce condiții poate să ceară acces la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine și în ce condiții poate să ceară acces la datele din telefonul mobil al altei persoane?

Buna ziua, am un set de intrebari care pot parea banale da nu cred ca sunt:
Eu pot accesa telefonul sotiei, pot cere acesteia sa l deschida si eu sa verific datele din el?
Un cadru didactic poate cere copilului meu deblocarea telefonului si sa acceseze continutul acestuia.
Se poate considera ca un minor a dat acordul unui major de a acesa telefonul personal.
(Nu vorbim de a telefona, vorbim de a avea acces la date, informatii, naviga in meniu)
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: OutStanding , utilizator 21:49, 20 Noiembrie 2017
Domnule Cristi, dumneavoastră, ca profesor, aveți datoria morală să cereți ca Toți să-și închidă telefoanele, Nu pe silențios, iar când se scuză să meargă la toaletă, să lase telefonul pe catedră.
Sunteți suveran la ore, Nimeni Nu vă poate cere ceva ce dumneavoastră considerați că împiedică buna desfășurare a orei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgarea corespondentei MihaelaaC73 MihaelaaC73 Bună ziua. Exista o lege care interzice divulgarea corespondentei purtate cu o alta persoana? In speta, o persoana doreste sa arate corespondenta purtata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - legea violarii corespondentei Mariana Dina Mariana Dina Fratilor am intrebat si eu astazi daca stie cineva cv de legea violarii corespondentei??Se poate face plangere?? (vezi toată discuția)
Inregistrare ambientala adrianpaul169 adrianpaul169 buna-seara,as vrea sa aflu daca o inregistrare ambientala facuta de un individ oarecare cu telefonul este legala;adica daca 2 indivizi stau la povesti si unul ... (vezi toată discuția)