avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale În ce situații ar putea avea probleme un proprietar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

În ce situații ar putea avea probleme un proprietar care își dă acordul pentru stabilirea sediului social al unei firme în spațiul închiriat?

Am un spatiu comercial pe care vreau sa-l dau in chirie. Viitorul chirias nu are, inca, firma infiintata iar cu ocazia infiintarii ar vrea sa-si inregistreze sediul social in spatiul inchiriat (spatiul meu). In ce situatii as putea avea probleme legat de aceasta ? Nu exista alte sedii in respectivul spatiu.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: liviu f , utilizator 16:26, 23 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Spatiul este al meu (al firmei mele). Daca, dupa, o vreme pleca din chirie, situatie in care eu nu mai vreau sa-i fie sediul social la mine in spatiu iar el nu vrea sa-l mute, cum pot sa-l oblig s-o faca ? Sa-l oblig, eventual, prin contractul de inchiriere ? Sau sa-i cer, prin contractul de inchiriere, sa plateasca o chirie, pentru sediu, dupa ce nu mai functioneaza cu activitate comerciala ? In ce masura, pot sa-l determin sa-si mute sediul pe cale amiabila, fara sa fie nevoie de judecata ?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu social claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Suntem o sc care are un spatiu de inchiriat. Vechii chiriasi au avut sediul social in acest spatiu. Acum ei doresc sa prelungeasca sediul social pe ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)