avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OG 82/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OG 82/2017

Toți angajatorii, indiferent de numărul salariaților pe care-i au, sunt obligați să demareze negocieri colective în vederea majorării salariilor brute, reiese din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 82/2017.
La societatea noastra administratorul a hotarat majorarea salariului brut astfel incat angajatii sa primeasca acelasi salariu net. In acest caz ce acte trebuie inctomite in afara de actul aditional la CIM (ales reprezentant al salariatilor, decizii etc.)
Cel mai recent răspuns: cerveza123 , utilizator 13:16, 23 Noiembrie 2017
Atunci, nu trebuie decat intocmite acte aditionale si transmis in REVISAL modificarea salariului.
Multumesc!
Astfel, la nevoie, dacă trebuie să dovedească autorităților că au inițiat negocierea colectivă, angajatorii au nevoie de un simplu proces-verbal încheiat în urma discuțiilor pe tema ajustării salariilor brute.
Ma puteti ajuta cu un astfel de model sau cu o idee despre ce trebuie scris (si in cazul in care s-a decis majorarea salariului brut, dar si in cazul in care nu se doreste marirea brutului).
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
cerveza123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul colectiv Strong Strong Unitatea noastra are CCM valabil încă jumătate de an, în care se specifică că salariul de bază nu poate fi stabilit sub salariul minim brut pe țară. ... (vezi toată discuția)
Negociere 01.01.2018 leo92 leo92 L firmele cu 3 salariati mai trebuie negociere pt. marirea salariului de la 01.01.2018? (vezi toată discuția)
Nemodificare brut din ianuarie 2018 Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Daca un angajator nu doreste marirea venitului brut al salariatilor din ianuarie 2018, insa propune pastrarea netului actual prin acordarea de ... (vezi toată discuția)