avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... nevoie de avocat serios
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

nevoie de avocat serios

Am un caz in care este implicat codul muncii, codul civil si cel penal. Pana acum am prezentat cazul la 3 avocati, si pe langa ca sunt greu de gasit la telefon, dupa aceea nu i-am putut contacta de loc desi cazul este serios si usor de sustinut. M-as putea reprezenta singur in cazul codului muncii si cel civil, insa, inteleg ca la politie se rade de tine daca nu vii cu un avocat pentru codul penal.

Rog deasemenea mutarea acestui topic in forumul corespunzator daca exista.
Cu tot respectul trebuie sa scriu ca mi se pare normal ca nu a gasit un avocat care sa-i reprezinte interesele , pentru ca o asemenea atitudine din partea clientului indeamna un avocat cu experienta la o retinere perfect justificata de a accepta un asemenea caz .

Daca aveti probleme cu un avocat sau cu mai multi , si nu sunteti multumit de reprezentare sau asistare , cred ca ar fi foarte util sa cititi topicul deschis de mine si unde au raspuns persoane competente , topicul fiind www.avocatnet.ro/content/for...

:offtopic:Sunt multi avocati excroci sau care iau banii clientilor degeaba , dar asta nu inseamna decat ca fiecare padure are uscaturile ei , nu ca ar fi o atitudine generala din partea avocatilor , care au tot interesul sa castige toate procesele si sa isi multumeasca fiecare client , pentru ca beneficia de cea mai buna reclama , reclama transmisa din gura in gura .

:oops: Daca la mine ar veni un client si mi-ar pune asemenea probleme ,m-as lipsi de el cu mare placere , ba l-as mai recomanda si la concurenta !
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Cred ca @w0lfshad3 a scris mai mult decat sunt altii dispusi sa citeasca si a primit mult mai putin decat se astepta sa fie inteles.

Sunt in pielea prestatorului de servicii si am avut "clienti" care m-au intrebat daca pot realiza un anume produs (zona informatica).
L-am intrebat ce surse primare are si ce vrea sa obtina, mi-a raspuns (cu totul general), i-am spus ca la prima intalnire sa-mi aduca toate tipurile de surse primare, la aceasta intalnire m-am lamurit ce documente de iesire doreste (scris si monitor), i-am spus sa-mi lase 1-2 zile sa ma gandesc si apoi sa ma sune. In faza asta puteam sa ma hotarasc daca ii fac sau nu treaba si ii si comunicam raspunsul ca atare.
Prima intalnire a fost gratuita. Dupa 2 zile m-a sunat si i-am spus ca ma apuc de treaba. La sfarsit i-am dat produsul si mi-a dat banii.
In informatica se invata ca trebuie sa strabati niste etape pana la final: analiza, programarea, implementarea si punerea in exploatare. De ce Dumnezeu nu se invata asta si in alte profesii? Sau se invata?
De ce trebuia sa-i fi spus prima oara cand mi-a pus intrebarea ca "informatica e stufoasa", asta nu era treaba lui, era treaba mea sa-mi aleg firele care-mi trebuiau din acest stuf, ca d-aia am invatat carte!
..................
Consider ca @w0lfshad3 e suparat pe buna dreptate. Trebuie sa mai caute, sunt convinsa ca va gasi ce va dori.
Toti avocatii vor banii inainte , mai ales cand au un client care vrea multe .
Fiecare meserie are specificul ei .
Nu e vorba de bani inainte...e vorba ca i-a luat bani pe o consultatie ca sa-i spuna ca "dreptul e stufos" :stunned:
elga50 a scris:
Nu e vorba de bani inainte...e vorba ca i-a luat bani pe o consultatie ca sa-i spuna ca "dreptul e stufos" :stunned:

Eu vad ca nu a mai revenit pe forum , sa ne scrie daca a gasit avocatul ala serios care isi pierde vremea dand consultatii gratuite . :O

Alte discuții în legătură

Statutul avocatului reprezentant? w0lfshad3 w0lfshad3 Exista o dispozitie conform careia avocatul reprezentant intr-un caz penal sa trebuiasca a fi membrul baroului sau sa aiba un anumit statut in barou? Este ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra unui avocat ContSters172664 ContSters172664 [b]Pe data de 28 Septembrie2010,am vorbit cu un avocat cu privire la un caz de succesiune si mi-a spus sa vin pe 30 Septembrie 2010,la biroul sau si am ... (vezi toată discuția)
Onorarii avocatiale anonim anonim Buna ziua! Care sunt limitele minime-maxime ale onorariilor solicitate de avocat pentru o consultanta pe dreptul familiei? Nu este ceva legat de un dosar ... (vezi toată discuția)