Pentru situatia de mai jos, cam cat ar costa un avocat?
Sotia a parasit domiciliul conjugal, lasandu-mi in urma un bilet, si o citatie pt divort, In care sunt invocate o multime de motive false (am gasit pe net o serie de asa zise motive pt divort, si vad ca le a inflorit pe acelea )! Suntem casatoriti de 22 de ani (avem o fata de 21ani), a avut un amant in primii ani de casatorie, cand a realizat cat de mult a gresit fata de mine a incercat sa se sinucida, dar am dus-o la spital si s-a facut bine, si am iertat-o de dragul copilului. Problema e ca, se pare ca acum are alt amant, si a intentat divort.
De exemplu pot sa ma prezint pur si simplu la divort fara avocat , si fara sa fac balci sa spun doar ca sunt de acord cu divortul?
Am o nelamurire, ca sot daca intentezi divort si nu specifici in citatia respectiva ca doresti si partaj, inseamna ca nu faci decat sa divortezi, fara partaj?
Aveti comunicata si actiunea , nu.E mentionat ceva de partaj acolo? va judecati doar pentru ceea ce e scris in actiune.Uitati-va la capetele de cerere, sau mergeti macar la un avocat pentru ca sa va lamureasca si-i platiti o consultatie.Si dvs, puteti formula o cerere...
Urmarind ca pe baza probelor ce vor fi administrate, instanta sa hotarasca:
A) in baza art 37 alin 2 C Familiei , desfacerea casatoriei, intregistrata sub nr. 556 din data de ..... la Consiliul Popular al sectorul 3 , Din vin ambelor parti
B) in baza art 40 C Familiei sa mi reaiau numele avut inaintea casatoriei.
Deci daca scrie asa si nu apare nimic de partaj inseamna ca nu vrea partaj? (mentionez ca n-am nici o cale ca sa iau legatura cu ea).
Va multumesc
Divort
Lala46
Buna ziua
El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)