avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Ce s-ar fi intamplat daca Hristos nu ar mai fi inviat ...
Discuție deschisă în Cultură generală

Ce s-ar fi intamplat daca Hristos nu ar mai fi inviat ?!

Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?!


Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry:
fi tu primul care da cu presupusul....
Daca Hristos nu mai invia, cred ca aparea si invia o ruda de-a lui Hristos, sau cineva care sa-i semene .

Eu nu am inteles totusi, de ce Hristos nu a fost femeie, si a fost un barbat .
Cel putin, pentru cei care sunt crestini, chiar daca nu sunt habotnici in credinta, cred ca asemenea discutii nu-si gasesc rostul in astfel de zile!:((
mai romania inedit faci pacate ,ai grija....
Cristea Marina a scris:

Cel putin, pentru cei care sunt crestini, chiar daca nu sunt habotnici in credinta, cred ca asemenea discutii nu-si gasesc rostul in astfel de zile!:((


Ieri i-am pus intrebarea asta unui absolvent de seminar, si mi-a raspuns ca Hristos a inviat ca sa aiba de ce sa se mire cei care intreaba ca mine.

Problema bisericii este ca a devenit mai mult o afacere si mai putin un sprijin spiritual acordat celor care au nevoie .

Alte discuții în legătură

Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)
Eu ortodox el musulman ContSters259700 ContSters259700 Buna ziua numele meu este Andreea si doresc sa aflu cateva lucruri.Prietenul meu este turc de religie musulmana ..problema e ca doreste sa ne casatorim iar eu ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)