avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... proces impotriva ANAF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

proces impotriva ANAF

Buna seara!
Imi puteti recomanda o firma de avocatura din Bucuresti care accepta procese cu ANAF?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cautare firma avocatura nerosky77 nerosky77 Va rog sa-mi recomandati si mie o firma de avocatura buna nu un singur avocat care sa ma reprezinte in justitie de preferinta din bucuresti. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Practica student la drept larisagabriela1994 larisagabriela1994 Buna ziua! Sunt studenta la Facultatea de Drept Universitatea Bucuresti. Mi-as dori sa fac practica la un cabinet de avocatura care se ocupa de domeniul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu actionar strain CorinnaN CorinnaN Buna ziua, Imi puteti recomanda o firma de avocatura/avocat vorbitor de limba franceza , pentru infiintare SRL actionar francez? Multumesc (vezi toată discuția)