avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Practica student la Drept
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Practica student la Drept

Buna ziua!
Sunt studenta la Facultatea de Drept Universitatea Bucuresti. Mi-as dori sa fac practica la un cabinet de avocatura care se ocupa de domeniul penalului. Imi puteti recomanda cateva cabinete dispuse sa accepte studenti in anul III chiar daca nu fac parte dintr-o asociatie a studentilor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:14, 11 Decembrie 2015
Ce fel de practica vreți sa faceți?
Cea mai buna practica este studiere jurisprudenței și a doctrinei în amănunt.

Va referiți la statul în sala și văzut ce se întâmplă în sala de ședință sau la ce mai exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica specialitate Ileana24 Ileana24 Sunt studenta in anul III la Universitatea \"Spiru Haret\", Facultatea de Drept, si trebuie sa fac practica de specialitate. Problema este ca nu am gasit unde ... (vezi toată discuția)
Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)
Practica juridica ana.stanescu ana.stanescu Buna ziua! Numele meu este Stanescu Ana-Maria si sunt studenta in anul 1 la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti . De aproximativ 2 luni caut ... (vezi toată discuția)