avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL cu actionar strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL cu actionar strain

Buna ziua,
Imi puteti recomanda o firma de avocatura/avocat vorbitor de limba franceza , pentru infiintare SRL actionar francez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CorinnaN , utilizator 18:22, 5 Noiembrie 2018
Buna seara! Un interpret autorizat care cunoaste termeni juridici,alaturi de un avocat, ar fi mai sigur! Acesta ar si garanta corectitudinea traducerii. Eu asa procedez de fiecare data si nu am gresit.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Plângere pentru o traducere oficialã greºitã Schmetterling Schmetterling Buna ziua, Ma adresez voua deoarece nu stiu ce anume sa fac intr-o problema. Asa cum se intelege din titlul este vorba despre o traducere facuta gresit. Am ... (vezi toată discuția)
Dorim colaborare cu traducator juridic - limba germana Star Star dorim colaborare cu un traducator specializat in traduceri juridice, limba germana. Pentru a candida va rog trimiteţi un CV cu date complete de contact ... (vezi toată discuția)