Bună ziua, am o garsoniera la partier și tot la2-3 luni se înfundă canalizare și îmi iasă în casă, de fiecare dată am plătit desfundarea eu findcă doamna administratoare nu vrea să plătească find că spune că nu are bani, în canalizare am găsit șervețele umede și bețișoare pt urechi de la vecini de sus, nu mai știu ce sa fac, nu știu unde să merg să reclam,vă mulțumesc
Trebuie sa intelegeti ca intr-un bloc unde exista constituita asociatie de proprietari ,administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari care are competenta limitata strict de executie hotarari ale adunari generale,decizii dispuse de presedinte si de catre comitetul executiv
Administratorul de imobil nu detine competenta sa dispuna de la sine putetre executarea de interventii asupra partii comune din condominiu
Pentru solutionare sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari sa dispuna masurile necesare astfel incat sa se asigure buna functionare a partii comune din imobilul de locuit in comun
Cum sa procedez?
Ancacristi
Locuiesc la parter,si din aprilie pana acum a refulat in baie din teava de evacuare, infundata de ceilalti locatari ai scarii,dupa cum afirma instalatorul ... (vezi toată discuția)