avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere abonament

pot inchide un abonament care a fost prelungit prin telefon fara a platii penalitati mentionez ca am solicitat un contract pe hartie dar nu am primit nimic
Cel mai recent răspuns: Eduard Dumitriu , Alte profesii 02:12, 29 Noiembrie 2017
Dar contractul initial il aveti ? Acolo aveti conditiile in care se prelungeste sau se reziliaza contractul dvs. cu operatorul de telefonie mobila. Prelungirea contractului prin telefon este legala, atata timp cat v-ati exprimat acordul chiar verbal, pentru aceasta prelungire. Operatorul de telefonie are cu siguranta inregistrat acordul dvs , iar denuntarea contractului de catre dvs. inainte de ajungerea la termen poate fi sanctionata cu penalitati daca asa se prevede in contractul initial.
Daca urmare a prelungirii verbale a abonamentului nu ati beneficiat de nimic (telefon, tableta, etc.) atunci pur si simplu notificati furnizorul de servicii ca reziliati contractul incepand cu data.......Bineinteles ca pana la data rezilierii toate datoriile catre furnizorul de servicii trebuiesc achitate. Daca ati beneficiat de tel., etc. si atunci se poate dar e mai complicat; conditiile generale de reziliere se regasesc in contractul initial. Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila gina10 gina10 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot rezilia contractul de telefonie mobila; am un contract de telefonie mobila incheiat pe un Srl; ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)