avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... modificari in apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

modificari in apartament

Am facut modificari in apartament acum 30 de ani cind s-a construit blocul. Blocul este pe structura de grinzi si stilpi din beton, iar peretii, tot restul din BCA. Nu am umblat la structura de rezistenta. Pe vremea aceea nu se punea problema autorizatiilor. Acum sint pasibila de probleme in legatura cu modificarile la care nu am autorizatii? La un eventual control?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:39, 29 Noiembrie 2017
Modificarile pe care le-ati facut ar trebui sa se regaseasca intr-un proiect de ctii. care sa modifice proiectul initial al apartamentului dvs. pentru a-l putea inscrie in carte funciara.
Gasiti aici lucrarile ce pot fi efectuate fara autorizatie de ctie. :
www.avocatnet.ro/articol_375...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decupare gol de usa in perete de rezistenta - bloc pe cadre de beton CristiACB CristiACB Buna ziua. Sunt presedintele de Asociatie al unui bloc cu 10 etaje. De curand la etajul 6 al blocului s-a mutat cineva care a dat jos de pe pereti tot ce a ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica zada59 zada59 La solicitarea unei autorizatii de constructie e suficienta expertiza tehnica pe apartamentul in cauza, sau e nevoie de o expertiza pe intregul bloc? (vezi toată discuția)
Bună ziua. locuiesc la et. 4 intr-un bloc cu 4 nivele. vecinul ... AnaActiv AnaActiv Bună ziua. Locuiesc la et. 4 intr-un bloc cu 4 nivele. Vecinul de la apartamentul alăturat a instalat pe peretele despartitor dintre proprietățile noastre ... (vezi toată discuția)