avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit la o intreprindere individuala din 2018
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit la o intreprindere individuala din 2018

Buna...ma numesc Costel M. si am o intrebare legata de impozite si taxe la o intreprindere individuala (ii) ( ce o detin )....momentan platesc in jur de 1500 lei trimestrial pentru mine la FINANTE...pentru ca in septembrie s a marit de la 900 lei aproximativ....Vreau sa intreb daca acum cu marirea salariului la 1900 lei voi plati din nou mai mult ??!??!? Multumesc anticipat...
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:50, 1 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la 1 ianuarie 2018 veti plati impozit pe venit 10% si cas si cass doar daca veti depasi plafonul de 12 x salariul minim pe economie din acel an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai convenabil pfa,srl,imm? Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.In conditia noilor reglemantari fiscale ce poate fi mai avantajos.Pfa,srl sau imm.De 2 ani am un pfa pe prestare srvicii cu o cifra anuala de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Contributii 2018 pfa dar este angajat cu norma intreaga la o alta societate veronicam veronicam As vrea sa stiu daca o pers are PFA dar este angajat in alta parte cu 8 ore/ zi , ce contributii trebuie sa achite in 2018 pt PFA?? (vezi toată discuția)
Pensie si sanatate 2018 marin05 marin05 Buna ziua, daca o PFA la norma de venit, a avut in 2017 norma de venit in valoare de 15 000 lei, in 2018 este obligata la plata pensiei si sanatatii? Multumesc! (vezi toată discuția)