Buna ziua,va rog sa imi rspundeti la o intrebare,eu lucram ca si barman la un local din oras,am fost mintita de un baiat cu o suma de bani,mi-am recuperat doar jumatate din ei,m-am rugat de el si eu si concubinul meu sa ni-i inapoieze,dar nu a vrut si s-a ajuns la scandal,sotul meu i-a dat o palma,iar el a lesinat,chemand ulterior ambluanta si politie,intamplarea s-a petrecut in locul in care munceam,in exteriorul localului,unde camera nu bate,singurul martor eu sunt,si-a scos certificat medico legal cu ingrijiri de 7 zile,eu si concubinul meu am spus ca am fost in prezanta unui caz fortuit,vreau sa stiu ce pedeapsa se aplica in acest caz,dosarul penal s-a trimis la judecatorie,concubinul meu fiind suspect de lovire si alte violente.
pai a fost trimis la judecatorie cu incadrare de suspect,dar am zis ca parte vatamata s-ar fi dus dupa el,instigand la scandal,vrand sa ii dea un pumn,iar concubinul meu,ferindu-se si inpingandu-l,dar nu se are in vedere si faptul ca el datoria aceasta ar fi avut-o la mine din urma unei inselaciuni ?
noi am spus ca partea vatamata ar fi iesit dupa el afara,tipand dupa el si oprindu-l la o discutie,in care el la un moment dat a vrut sa il loveasca pe concubinul meu,acesta din urma s-a ferit si l-a impins,iar el a cazut jos,momentan el este incadrat ca si suspect,dosarul ducandu-se la judecatorie,partea vatamata nu va fi trasa la raspundere din cauza faptului ca el ne datora o suma de bani rezultata in urma unei inselatorii?vreau sa stiu mai excat ce pedeapsa se poate aplica in acest caz concubinului meu,el fiind instigat?si daca se pot impartii cheltuielelile de judecata intre partea vatamata si concubinul meu?va multumesc.
Nu se pot imparti cheltuielile judiciare in situatia de fata, concubinul d-voastra este suspectat de savarsirea faptei pentru care s-a inceput urmarirea penala. Un sfat personal ar fi sa discutati cu partea vatamata si poate sa ajungeti la un acord de impacare astfel cauza va fi clasata conform art.16 lit. g prin retragerea plangerii prealabile.
Lovire
tanis
O prietena a fost lovita cu pumnul in fata,il cunoaste pe agresor,are certificat medico -legal, iar martori au fost doua persoane, mama prietenei si un domn ... (vezi toată discuția)