avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negociere firme sub 21 de angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negociere firme sub 21 de angajati

Buna ziua, la firmele care au mai putin de 21 de anagajati este suficienta intocmirea de acte aditionale la contractele de munca sau mai trebuie intocmite si alte documente care sa dovedeasca ca s-a facut negociere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 7 Decembrie 2017
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_470...
Pasii sunt:
- convocarea la negociere

- proces-verbal al negocierii

- incheiere acte aditionale sau emiterea unei decizii colective de majorare a salariului sau de pastrare a salariului net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca 2018 ioanatd ioanatd Pana anul acesta nu am avut contract colectiv de munca.Am inteles ca oricum pentru 2018 indiferent de numarul angajatilor trebuie intocmit. Ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul colectiv Strong Strong Unitatea noastra are CCM valabil încă jumătate de an, în care se specifică că salariul de bază nu poate fi stabilit sub salariul minim brut pe țară. ... (vezi toată discuția)
Oug 82/2017 MarianaRadu2017 MarianaRadu2017 Va rog sa ma ajutati cu o explicatie/indrumare in ceea ce priveste aplicare Art. VII, ali. (1) \"initierea negocierii colective pentru punerea in aplicare a ... (vezi toată discuția)