avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dreptul de autor in cazul in care declar numele ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dreptul de autor in cazul in care declar numele autorului

Buna ziua,

Trebuie sa modific un banner flash, banner-ul mi afost dat de catre autor, este vreo problema daca modific acest banner (banner-ul va fi publicat)

Notati ca, bannerul nu are un copy right semnat pe el.. si in acelasi timp, eu nu spun de niciun fel ca acest banner afost facut de mine.

Autorul de banner este de acord, dar totusi, in firma mea, sunt unii ingrijorati de aceasta parte.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Szentkiraly Boda Laszlo , Consultant credite si finantari 23:30, 14 Octombrie 2009
Buna,

Fa un contract cu clientul pe raspunderea lui, adica specifici ca detine toate drepturile sau daca autorul bannerului este de acord sa prelucrezi creatia lui sa-ti dea in scris.
Atentie: Intr-un banner exista mai multe elemente grafice si este posibil ca elementele grafice sa provina de la mai multi autori.

Daca bannerul sau reclama nu are un copyright semnat pe el nu inseamna ca nu are.

O seara placuta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor alex1alex alex1alex As dori sa stiu daca dau un copyright ( drept de autor) la o prezentare power point si ca fundal muzical am folosit mai multe opere ale unor artisti, lezez ... (vezi toată discuția)
Bannerul unei societati trebuie inregistrat undeva? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna seara, Daca am desenat un banner, logo care o sa fie folosit in reclamele societatii trebuie sa-l declar undeva? De exemplu trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)