avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce mi sa r intampla daca fac taxi si sunt începător ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce mi sa r intampla daca fac taxi si sunt începător de 3luni

Sunt taximetrist de 20 de zile si sunt începător.daca m ar prinde poliția raman fara permis?!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:49, 7 Decembrie 2017
Pentru a practica taximetria stiu ca este nevoie de o licenta , care se obtine in urma indeplinirii unor conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate taximetrie in bucuresti cu licente ilfov disell disell Doresc sa devin taximetrist si vreau sa stiu concret daca pot face aceasta activitate si cu masini care au licente pe Ilfov .Din auzite parerile sunt impartite ... (vezi toată discuția)
Licenta taxi madalinanedelcu madalinanedelcu buna ziua as vrea sa aflu daca se poate ce acte sunt necesare pentru a practica taximetria si daca este vreo conditie ca masina sa fie noua multumesc (vezi toată discuția)
Intrebari in legatura cu atestat/licenta taxi ga1968bi ga1968bi pot practica taximetria, cu licenta in regula, dar cu permisul suspendat , fiind doar in posesia dovezii eliberate de politie, in urma unui accident rutier? (vezi toată discuția)