avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Sunt acuzată că am făcut un blog anonim în care ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Sunt acuzată că am făcut un blog anonim în care cineva este calomniat. Ce pot face eu pentru a-mi dovedi nevinovăția?

Buna ziua! Sunt acuzată că am făcut un blog anonim in care cineva este calomniat. Ce pot face eu pentru a-mi dovedi nevinovăția? Menționez că nu doresc un proces cu cel care mă învinovățește, nu doresc daune morale, ci doar sa demonstrez că nu eu sunt in spatele blogului. Acuzația nu este una directa.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sava Vali , utilizator 15:07, 12 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine acuza (reclamantul) are obligatia de a proba tot ceea ce reclamă !

S-a aflat cine a făcut blogul, din păcate nu îl ajuta cu nimic, pentru că autorul nu vrea să îl stearga și nu poliția nu se baga, după cum spunea domnul de mai sus.
Birou detectivi Birou investigatii detectivi a scris:

Cine acuza (reclamantul) are obligatia de a proba tot ceea ce reclamă !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
blogger dat in judecata pt dezvaluire posibil furt de identitate AlexandraTim AlexandraTim Buna ziua. Sunt un blogger ce in urma cu cativa ani bantuia pe chat-uri si tot dadea de un personaj dubios ce se dadea drept un intelectual, iar daca il ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie locatari adivlad adivlad Administratorul asociatiei este un tanar care a fost desemnat intr-o adunare la care au participat maxim 20 de oameni din 180 posibil. Nu are contract semnat ... (vezi toată discuția)