avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare creanțe
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare creanțe

Dacă o societate a intrat în insolvență, apoi faliment, dosarul însă a primit termen pt. continuarea procedurii de valorificare a bunurilor debitoare (termenul de depunere a cererilor de creanțe a expirat) , eventualii creditori mai au vreo șansă să se înscrie la masa credală?
Cel mai recent răspuns: BogdanM88 , utilizator 17:37, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa si faliment gillu gillu Buna ziua. Ne-am inscris la masa credala a debitoarei impotriva careia s-a dispus deschiderea procedurii generale de insolventa, cererea fiind admisa cu suma ... (vezi toată discuția)
Va rog .. am nevoie de ajutor in legatura cu situatia rafo O26 O26 Am de recuperat de la RAFO o suma de bani ... telefonic mi s-a transmis ca nu ne putem realiza fata de ei deoarece termenul de inscriere in masa credala a ... (vezi toată discuția)
Cum ma inscriu la masa credala. Imparatul Imparatul O firma a intrat in procedura de insolventa. Eu sunt un creditor al acesteia. Dar cum ma inscriu in masa credala, cu creanta ce are sa mi-o achite? De unde ... (vezi toată discuția)