avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare de acasă la 14 ani. Pot fi consecințe legale ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare de acasă la 14 ani. Pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord?

buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul meu???????
????
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:45, 10 Decembrie 2017
ok am inteles care e mai am doua luni de zile si fac 15 ani ...........dar can osa fac 15 tot aceasi situati ?
Da, cu diferenta ca iubi nu mai face puscarie.
adica tot aceasi situatie,sa-mi scoata parinti din drepturi,si sa ma ea la plansamentul de copiii?
Pe care parinti, daca tata e decedat ?
Vorbim de mama, care da, poate fi decazuta din drepturile parintesti pentru neglijenta grava.
Copiii locuiesc cu parintii pana la 18 ani, nu pe la iubiti. Tot parintii ( mama in cazul dvs) e obligata sa te intretina, sa te supravegheze si sa se ingrijeasca de invatatura si pregatirea profesionala, ori tu la 14 ani, nu stii sa scrii.
Vezi-ti de scoala si de-ale copilariei ca o sa ai timp de iubiti.. o viata.

Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,băiatul meu are o iubita de 14 ani pe care o bate ... Monyalex1234 Monyalex1234 Bună ziua,băiatul meu are o iubita de 14 ani pe care o bate tatăl sa și nu o lasă să fie cu el. Bea și o bate mereu și a fost protecția la ei.ce se ... (vezi toată discuția)