avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Diferenta intre APEL si RECURS
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Diferenta intre APEL si RECURS

Buna ziua
A luni cu suspendam fost condamnat pentru conducere sub influienta bauturilor alcoolice la 8 luni cu suspendare,munca in folosul comunitatii timp de 60 de zile si cheltuieli de judecata de 400 ron.
Intrebarea ar fi daca as avea sanse de modificare a sentintei la Amanarea Aplicarii pedepsei prin apel(am 10 zile la dispozitie pentru apel).
Multumesc.
Intrebarea ar fi daca as avea sanse de modificare a sentintei la Amanarea Aplicarii pedepsei prin apel(am 10 zile la dispozitie pentru apel).

In baza la ce informatii ar trebui sa facem aceasta analiza? Individualizarea se face in functie de circumstantele reale si personale.
Luati legatura cu un avocat sa studieze dosarul si sa va spuna un punct de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minuta penala RamonaLaura RamonaLaura Buna ziua. Mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Am avut infatisare, si dupa o saptamana mi-a venit acasa copie ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere IsabelaMaes IsabelaMaes Buna ziua . Pe data de 1 Decembrie 2018 , am fost oprită de poliție si am fost testata cu aparatul etilotest , 0,56 în aer liber , 1,20 in sânge prima ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru ... lau4rally lau4rally Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru răspuns. Sa dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fata de mine, într-un dosar pentru ... (vezi toată discuția)