avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca achit banii restanti la banca in cont si nu la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca achit banii restanti la banca in cont si nu la executor, acesta poate sa nu tina cont de incasare? Exista vreo lege in acest sens?

Am avut de achitat o suma la banca restanta si am fost executat de catre executor. Am achitat suma de 22.000 Ron la banca unde aveam soldul cu penalitati cu tot, am achitat cheltuielile de executare direct la executor in contul de consemnatiuni. Acum sunt pe 0.
Poate considera executorul ca nu am achitat banii ca am platit direct la banca banii si nu la el in cont?
Exista vreun articol de lege care spune ca daca achiti direct la cel care ai datorie executorul poate sa nu tina cont de incasare?
După mine cred ca e perfect legal, am adus op-ul in original, am achitat cheltuielile lui la el in cont, a verificat ambele plati si le-a confirmat, dar nu-mi raspunde la solicitarea de inchidere a executarii bunului.

Alte discuții în legătură

Plata debitului si a cheltuielilor de executare cosmin2005 cosmin2005 Am de achitat la o banca o suma de bani si executorul mi-a transmis ca am de platit 22.000 Ron si 2000 Ron cheltuieli de executare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Am contractat un credit de nevoi personale de 90.000 ron si un ... baucucu baucucu Am contractat un credit de nevoi personale de 90.000 ron si un card de credit de 45.000 ron in 2016. Din 2017 nu am mai platit ratele iar in 2018 a fost dat ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)