avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Returnare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Returnare taxa auto

Buna ziua,
Anul trecut am depus cerere pentru returnare taxa auto. Am primit raspuns de la Administratia Finantelor Publice ca, in temeiul OUG 9/2013 se va face plata esalonata pe o perioada de 5 ani, incepand cu 2016.
Anul acesta nu au virat rata aferenta 2017, stiti cumva daca s-a emis un act legislative prin care sa se anuleze/modifice aceasta OUG?
Multumesc
Vorbiti cu ei daca in lumina modificarilor din vara curenta va vor da toata suma odata.
Liliana Gradinaru a scris:

Vorbiti cu ei daca in lumina modificarilor din vara curenta va vor da toata suma odata.

Imi puteti da mai multe detalii despre modificarile la care faceti referire?
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
decs, utilizator
oug 52/2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta 2018 bugetari eduardvl eduardvl Buna ziua, Avand in vedere prevederile Art. I din OUG 46/30.06.2017, care modifică Art. 1 alin. 2 din OUG 8/18.02.2009 privind acordarea voucherelor de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ( recuperare proces ) andreilucian15 andreilucian15 Buna ziua . Am mers in instanta pentru a recupera taxa auto si am castigat procesul . Problema este ca banii imi vor fi returnati in 5 ani ( deja am luat prima ... (vezi toată discuția)