avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Garant credit bancă care este valoarea
Discuție deschisă în Executare silită

Garant credit bancă care este valoarea

Am garantat o persoană pentru un credit la banca iar această nu a plătit ratele corect și a fost data la executor judecătoresc.Eu am o pensie de 1212lei și mi s ă retinut 900 lei vreau sa stiu cît poate sa retina intr un astfel de caz.deoarece și eu am un alt împrumut la o altă bancă înafara de faptul că este singurul venit ca pensionar.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 14 Decembrie 2017
Maxim 1/3.
Va rog sa ma îndrumați cum trebuie să procedez ca executorul judecătoresc sa aplice corect poprirra întrucît acum din pensia de 1212 lei mi ă retinut 900 lei pentru creditul garantat unei alte persoane avînd explicația ca această persoană are două credite la același beneficiar iar de creditul meu nu tine cont iar de supraviețuire nici nu se pune problema.va multumesc și aștept răspunsul dumneavoastra.
Contestati la judecatorie poprirea.
Sunteti girant la amandoua creditele ce le are debitorul ?
Va trebui sa va indreptati prin actiune in regres impotriva debitorului pt a va recupera ce va retine dvs.
Daca sunteti girant al persoanei in mai multe contracte, poate sa va infiinteze poprire pe jumatate din pensie, dar si asa puteti contesta aratand ca mai aveti si datorii poprii, instanta putand stabili si mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Cris2005 Cris2005 O persoana a luat un credit si din anumite motive nu l-a platit integral. Dosarul a ajuns in instanta si apoi la executorul judecatoresc care, a pus poprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire din salariu gabyx2 gabyx2 Buna ziua.Am o poprire pe salar direct de la intreprinderea la care lucrez si este ok,dar nu sunt de acord cu faptul ca si sotiei mele sa i se faca poprire ... (vezi toată discuția)
Girant decedat, poprire pe pensie ?! norim norim buna ziua, soacra mea a fost girant ( a decedat acum 2 ani ) la o persoana care nu si-a mai platit ratetele. Acum a venit o hotarare de la un executor ... (vezi toată discuția)