avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Scaderea notei la purtare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scaderea notei la purtare

Buna ziua. Vreau sa aflu daca este legal si se poate ca un profesor sa faca referat de scaderea notei a 4 puncte doar ca am solicitat o nota iar doamna nu a vrut sa imi explice de ce am luat nota aceea iar de acolo a pornit o cearta, o cearta fara vorbe urate fara amenintari o simpla cearta. Vreau sa stiu daca se poate sanctionata atat intrucat noi avem si registru unde se poate trece numele si data pentru comportament neadecvat si altele
Cel mai recent răspuns: George Popescu , utilizator 21:40, 13 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)