avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de reconversie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de reconversie

In cazul în care a avut loc un proces în care am depus o cerere de reconversie prea târziu și ea a fost respinsă, la apel mai am vreo șansă să să depun aceeași cerere în termen, adică odată cu apelul și să se ia în considerare?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:07, 22 Decembrie 2017
A se vedea discutia: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de muncă mihaela-liliana mihaela-liliana Am depus o cerere de reconversie după ce depusesem întâmpinarea într-un proces civil. Judecătorul nu este obligat să deschidă un nou proces care să ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident de munca la noul loc de munca, inainte de ... BeniDobre BeniDobre am avut un accident de munca la noul loc de munca, inainte de a semna contractul de munca dar la spital am declarat ca s a intamplat acasa la cererea noului ... (vezi toată discuția)
Respingerea actiunii intimatul intimatul pe scurt: 1.Un creditor a facut cerere de chemare in judecata(contestatie la executare) pentru partajarea unui imobil proprietete comuna codevalmas 2.Am ... (vezi toată discuția)