Stfansky a scris:
In timp ce eram oprit pe loc stăteam in masina cu un prieten si cu soția mea un echipaj de poliție a oprim langa masina cerundune sa ne legitimat neam legitimat dupe care ne-au dus la Secție si acolo a constatat ca am permis de conducere dupe care mia suspendat permisul ca stăteam in masina si consumasem o bere cu prietenul meu nu inteleg dc
Domnule, vad ca se gasesc forumisti care sa-si piarda vremea cu astfel de povesti. Aici nu esti nici la politie si nici in instanta deci, prima conditie, daca vrei sa fii ajutat, este sa spui realitatea, nu povesti de adormit copiii.
In Codul Rutier, la capitolul definitii, nu se specifica clar ce inseamna "participant la trafic", deci faptul ca te afli la volanul unei masini, in stationare, nu inseamna ca esti conducator auto. Dar pe urma ne spui ca erati la o bere intre amici, si cel mai potrivit loc vi s-a parut in masina stationata nu stiu unde, ca doar ce ai baut o bere, dar ai o alcoolemie uriasa pentru asa ceva, sa nu mai vorbesc ca berea nu se metabolizeaza instantaneu, pe urma refuzi sa ti se recolteze probe biologice, etc. Sa apui toate astea judecatorului si el, probabil, o sa te intrebe: si marmota ce facea?