avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parti comune asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parti comune asociatie de proprietari

Buna seara. Proprietarul unui apartament de la et.4 (ultimul etaj) cere asociatiei de proprietari sa-i repare acoperisul balconului spunand ca face parte din partile comune ale imobilului. Mentionez ca balconul este "in afara" nefiind logie iar "acoperisul" lui nu este legat de terasa blocului. El pretinde ca ar face parte din partile comune. Ce credeti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:33, 27 Decembrie 2017
Acoperisul balconului este din constructie sau a fost executat de catre proprietar ?
Initial ( blocul este din 1962) a avut fier forjat cu geam armat. Ulterior, proprietarii au facut diverse improvizatii...In acest moment, se infiltreaza apa intre peretele blocului si acoperisul balconului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista modificari fata de proiectul initial al imobilului,responsabil pentru reparatii este cel care a executat modificarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului stefanfane stefanfane Buna ziua ,am o intrebare :Repararea terasei unui bloc include si repararea ultimului balcon( stau intr-un bloc cu 4 etaje ,la etajul 4) trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, ... Laura Șerban Laura Șerban Buna ziua, Locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, care este situat in exteriorul blocului, dedesubt fiind alte balcoane ( asa a fost ... (vezi toată discuția)