avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viciu ascuns locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viciu ascuns locuinta

Unde ma pot adresa cu o plangere in privinta zgomotului din pereti intr-un apartament achizitionat intr-un complex rezidential? Discutiile avute de cca 1 an si verificarile efectuate de echipa dezvoltatorului nu au rezolvat problema spunand ca nu gasesc solutia.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:45, 27 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contacta un expert tehnic judiciar in specializarea ctii. care contracost sa verifice proiectul si executia lucrarilor de catre firma de ctii., sa verifica receptia finala a lucrarilor si sa stabileasca cauza zgomotului din pereti (posibila cauza este izolatia fonica deficitara).
In functie de concluziile expertizei puteti cere in scris, dezvoltatorului, sa rezolve pe cheltuiala sa problema zgomotului pana la data de ..... Daca nu se rezolva, puteti deschide actiune in instanta impotriva dezvoltatorului si sa cereti daune materiale (inclusiv costul expertizei si al avocatului, etc.) si daune morale (pentru ca v-au pus pe drumuri).
Gasiti lista experti, din judetul dvs. pe site-ul MJ.
[ link extern ]
Aveti nevoie de un expert tehnic judiciar pentru ca in caz ca se ajunge in instanta, expertiza sa fie avuta in vedere de catre instanta de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie fonica inexistenta SPX77 SPX77 Buna ziua, Va scriu in disperare de cauza. M-am mutat de aproximativ un an, intr-un ansamblu rezidential. Toate bune si frumoase, pana ce s-au mutat si ... (vezi toată discuția)
Implicare inspectoratul de stat in construcții gsilviui gsilviui Salutări. Am doua topic-uri oarecum similare. Locuiesc într-un ansamblu rezidențial, iar apartamentul cumparat de mine observ ca are doua neajunsuri. Este ... (vezi toată discuția)
Probleme dezvoltator imobiliar Andbv24 Andbv24 Buna ziua! Avem multe probleme cu dezvoltatorul imobiliar, Izolatia folosita pe bloc, spatiu de depozitare a gunoiului lipsa, diverse vicii ascunse, precum ... (vezi toată discuția)