avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie notariala de renuntare la drepturii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie notariala de renuntare la drepturii

doresc sa stiu unde sa ma adresez sa caut sa obtin o copie dupa declaratia de renuntare la toate drepturile care se cuvin sa vaexplic in 2013 cumnatul meu care a murit si el de curind nu avea bani si eu am dispus de toate cheltuielile de taxa de cadastru si am dezbatut taxa mostenire atunci notarul care sa ocupat de taxa nu a vrut sa se duca in penitenciar sa ia declaratia de renuntare la toate drepturile care i se cuvin nepotului mi-a dat un telf unui prieten notar care se ocupa cu acest lucru am vorbit la telefon dupa care ma sunat ca a semnat nepotul doresc sa stiu de unde scot copia dupa declaratia care a semnato doresc o adresa acum a murit si cumnatul si-mi trebuie copia declaratie a nepotului care a renuntat la toate drepturile care i se cuvin
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:31, 29 Decembrie 2017
Va prezentati la biroul notarului care i-a luat declarația la penitenciar și solicitați o copie legalizată sau un duplicat din arhiva.
Daca nu stiti cine a fost notarul va prezentati la penitenciar si de acolo aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Act original Dumies Dumies nu mai am un act original de vanzare cumparare ,pot sa- l solicit numai la notarul care l_a redactat? (vezi toată discuția)