avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S-a aprobat sau nu 15% spor salariu persoane cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S-a aprobat sau nu 15% spor salariu persoane cu handicap?

Exista 15% spor din salariu pentru persoanele cu handicap?
Cel mai recent răspuns: asu_mani , utilizator 09:40, 8 Octombrie 2019
V-au indus in eroare , atat timp cat legea a intrat in vigoare. Probabil s-au referit la Hotararea de Guvern care nu a fost emisa inca.

Si atunci daca hotararea de Guvern nu a fost emisa, nu voi putea primi cei 15%..
Mi-ar fi buni .. Bolnav si sarac fiind, vreo 260 ron din cei 1600 net..sau cum naibii s-or calcula..
Multumesc..
Intr-adevar, deoarece nu se stiu care sunt categoriile de persoane care beneficiaza de asa ceva.
Ce inseamna Persoane cu handicap platite din fonduri publice?? Adica numai bugetarii, nu?
Daca esti angajat la Carrefour dar esti persoana cu handicap nu primesti niciun spor de 15%...
Intr-adevar, legea este obligatorie , in cazul dvs., numai pentru sectorul bugetar.

Alte discuții în legătură

Spor 15 % salariu.handicap accentuat. netsky netsky Buna ziua, Am citit undeva ca se acorda un spor de 15 % din salariu, persoanelor care detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat sau ... (vezi toată discuția)
Care este data de la care se aplica? raisa-gabriela raisa-gabriela O persoana beneficiaza de un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat din data de 08.03.2021. Care este data de la care se aplica sporul de 15 % ... (vezi toată discuția)
Indemnizație/ spor la salariu pt. pers.cu handicap (active) cernatlarisa cernatlarisa De cand se adauga sporul de 15% la salariu pt persoanele cu handicap grav sau accentuat încadrate în muncă? Multumesc! (vezi toată discuția)