avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorii intreprindere familiala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorii intreprindere familiala

Am intreprindere familiala. Sunt pensionara. Intocmesc diverse lucrari tehnice in domeniul constructiilor...... sunt obligata sa platesc lunar datorii catre stat la nivelul salariului minim pe economie chiar daca nu am lucrari???!!!! Adica trebuie sa achit lunar la nivelul salariului minim pe economie sanatatea si contributii pensii???
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
vivians, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:12, 5 Ianuarie 2018
Nu. Doar daca depasiti plafonul de 12 x 1900 = 22800 lei/an venit net (venit brut - cheltuieli deductibile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii veselin elena veselin elena Un pfa pensionar care realizează venituri din expertize mai mari decât salariul minim pe economie ce contribuții trebuie sa plătească obligatoriu? (vezi toată discuția)
Contributii 2018 pfa dar este angajat cu norma intreaga la o alta societate veronicam veronicam As vrea sa stiu daca o pers are PFA dar este angajat in alta parte cu 8 ore/ zi , ce contributii trebuie sa achite in 2018 pt PFA?? (vezi toată discuția)
Pensie si sanatate 2018 marin05 marin05 Buna ziua, daca o PFA la norma de venit, a avut in 2017 norma de venit in valoare de 15 000 lei, in 2018 este obligata la plata pensiei si sanatatii? Multumesc! (vezi toată discuția)