avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari in revisal

Buna ziua
Conform HOTĂRÂRE Nr. 905/2017 din 14 decembrie 2017, la art.4 alin.3 : " Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. h) se transmite în registru în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii modificării. Excepţie fac situaţiile în care modificarea se produce ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti când transmiterea în registru se face în termen de 20 de zile lucrătoare de la data la care angajatorul a luat cunoştinţă de conţinutul acesteia."
Sa inteleg ca din nou s-a revenit ca orice modificare se poate face in termen de 20 zile lucraotoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 3 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba numai despre modificarile la salariu.

Prevederea este aplicabila incepand cu data de 01.04.2018.
Sa inteleg ca in prezent toate modificarile se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării?si abia din 01.04.2018 se vor putea transmite in 20 zile lucratoare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de 20 de zile lucratoare se refera numai la modificarile de salariu.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc
iar suspendarea CIM-ului?
Perioada, cauzele de suspendare și data încetării suspendării contractului individual de muncă, cu excepția cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale, se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepția situației absențelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendării.

Alte discuții în legătură

Revisal claraalex claraalex Avad in vedere ca 01.04.2018 este duminica (zi nelucratoare)cand pot sa transmit in revisal prelungire contract si suspendari (concediu fara plata) cu data de ... (vezi toată discuția)
Revisal claraalex claraalex S-a revewnit la transmiterea in Revisal in termenul de 20 zile lucratoare , pentru actele ad. cu modificarile la contract?(durata CIM, salariul,etc) iar ... (vezi toată discuția)
Transmitere act aditional bugetari BOSKY BOSKY Care este termenul de transmitere act aditional in Revisal pt bugetari? (vezi toată discuția)