avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

S-a revewnit la transmiterea in Revisal in termenul de 20 zile lucratoare , pentru actele ad. cu modificarile la contract?(durata CIM, salariul,etc) iar suspendarile in ziua anterioara datei suspendarii? sau nu am iteles eu bine.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 1 Martie 2018
HG 905/2017
art.4
(1) Transmiterea registrului către inspectoratul teritorial de muncă, cu datele prevăzute la art. 3 alin. (2), se face după cum urmează:
.....
e) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. o) se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepția situației absențelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendării;
......
(2) Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. d) -g) se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării. Excepție fac situațiile în care modificarea se produce ca urmare a unei hotărâri judecătorești când înregistrarea în registru se face în termen de 20 de zile de la data la care angajatorul a luat cunoștință de conținutul acesteia.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal claraalex claraalex Avad in vedere ca 01.04.2018 este duminica (zi nelucratoare)cand pot sa transmit in revisal prelungire contract si suspendari (concediu fara plata) cu data de ... (vezi toată discuția)
Modificari in revisal Daliborka Daliborka Buna ziua Conform HOTĂRÂRE Nr. 905/2017 din 14 decembrie 2017, la art.4 alin.3 : \" Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. h) se ... (vezi toată discuția)
Transmitere act aditional bugetari BOSKY BOSKY Care este termenul de transmitere act aditional in Revisal pt bugetari? (vezi toată discuția)