avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Avad in vedere ca 01.04.2018 este duminica (zi nelucratoare)cand pot sa transmit in revisal prelungire contract si suspendari (concediu fara plata) cu data de 01.04.2018?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 30 Martie 2018
In 31.03.2018 trebuie efectuate aceste modificari.

HG 905/2017
art.4
(1) Transmiterea registrului către inspectoratul teritorial de muncă, cu datele prevăzute la art. 3 alin. (2), se face după cum urmează:
.......
e) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. o) se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepția situației absențelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendării;
....
(2) Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. d) -g) se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării. Excepție fac situațiile în care modificarea se produce ca urmare a unei hotărâri judecătorești când înregistrarea în registru se face în termen de 20 de zile de la data la care angajatorul a luat cunoștință de conținutul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in revisal Daliborka Daliborka Buna ziua Conform HOTĂRÂRE Nr. 905/2017 din 14 decembrie 2017, la art.4 alin.3 : \" Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. h) se ... (vezi toată discuția)
Revisal claraalex claraalex S-a revewnit la transmiterea in Revisal in termenul de 20 zile lucratoare , pentru actele ad. cu modificarile la contract?(durata CIM, salariul,etc) iar ... (vezi toată discuția)
Transmitere act aditional bugetari BOSKY BOSKY Care este termenul de transmitere act aditional in Revisal pt bugetari? (vezi toată discuția)