avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea Silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea Silită

Cum se poate suspenda sau anula o executare silită în cazul persoanelor fizice , având în vedere că în camera de consiliu nu a fost citată și persoana asupra căreia sa dispus executarea silită ?!? Dreptul la o justiție transparentă și dreptul de a se apăra a persoanei nu a fost cumva încălcat ?!?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:27, 4 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este necesară citarea debitorului la judecarea unei cereri de încuviințare silită. După ce primiți somația din partea executorului aveți posibilitatea să formulați o contestație la executare.
Da, pentru o contestație la executare va sunt necesare alte motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fără citație. notafraiddd notafraiddd Executare silita fără somatie Salutare, mi am cautat numele în portal și am observat ca sunt 3 dosare de executare pe numele meu. Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)
Cum contest incuvintarea executarii silite?? bvflorin bvflorin Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Pentru a fi executat trebuie sa fiu citat? chitoiu chitoiu Pentru a fi executat silit , exista obligatia ca inainte de faptul in sine sa fiu citat intr-un fel ? Daca cererea de executare silita a fost aprobata , ... (vezi toată discuția)