avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa activitate frizerie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa activitate frizerie

Vreau sa ma angajez intr.un salon si sa inchiriez scaun....de ce firma am nevoie sa imi deschid? multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:35, 4 Ianuarie 2018
Puteti sa va autorizati ca pfa dar va trebui sa prezentati la registrul comertului acte doveditoare ale pregatirii sau calificarii in domeniul respectiv.
Veti solicita autorizarea pe codul caen 9602 coafura si alte activitati de infrumusetare Aceasta clasa include: -activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei -barbierit si aranjarea barbii -masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii infrumusetare nikko2011 nikko2011 Buna ziua , am terminat o scoala de estetica si conform diplomei sunt tehnician superior de estetica corporala ( toate tratamentele care se fac din cap pana ... (vezi toată discuția)
Coduri caen firma lavih lavih Buna seara! In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie.Acest cod CAEN se poate activa si daca se poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)