avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Plata anticipata-prima Casa Raifeisen bank
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Plata anticipata-prima Casa Raifeisen bank

ziua,am intrebat astazi la directoarea unei agentii,Raiffeisen daca poti sa fac o plata anticpata la creditul prima Casa, cu reducerea perioadei, a raspuns ca nu este posibil ca Asa am facut contractul, precizez ca nu scrie in contract acest lucru: scrie ca pot sa platesc anticipat:ori cu reducerea perioadei ori cu scaderea ratei lunare,
Mi-a zis ca Asa este acest produs prima casa, intre banca si fondul de garantare! Dar daca intre banca si mine (client) daca nu este semnat nimic de acest fel, nu este ceva abuziv? Imi puteti spune ce zice legea? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:14, 4 Ianuarie 2018
Intrebati la alta sucursala R, se poate plati anticipat cu reducerea perioadei si micsorarea ratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata/partiala prima casa Kisu Kisu Buna ziua.In urma cu aproape 2 ani am contractat un credit prin Programul Prima Casa de la Raiffeisen Bank.La momentul respectiv nu m-am gandit la rambursare, ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata credit prima casa Scr3wBall Scr3wBall Buna seara. As dori si eu sa stiu daca o banca are dreptul sa imi impuna, in vederea achitarii anticipate a unei parti din suma imprumutata, prezentarea de ... (vezi toată discuția)
Recalculare rata dupa rambursare anticipata, banca distroe distroe Buna ziua, am un credit de nevoi personale de 5600 euro cu rata de 170 euro/luna la banca Raiffeisen. Deoarece dispun de o suma de bani, doresc sa-l rambursez ... (vezi toată discuția)